Pärnun kylpylämatkat

18.-24.2.2024

Hinta: 460 €

Sisältää:

Täyshoito, laivamatkat, majoitus 2hh, lääkärintarkastus, 3 kylpylän hoitoa toiveiden mukaan. Lähtö Vaasa ja Seinäjoki.

Tervis Medical Spa

Tervis Medical Spa

Rauhallisella alueella kaupungin laidalla sijaitseva Viron suurin terveyskylpylä. Keskustaan ja rantaan n. 1 km. Huoneiden luokitus: standard ja superior. Huoneissa suihku/WC, puhelin, TV sekä jääkaappi. Superior-huoneissa lisäksi hiustenkuivain, tallelokero, aamutakit, tossut sekä lisämaksusta minibaari. Saatavana lisämaksusta perhehuoneet ja sviitit. Kaikissa hotellihuoneissa on omat parvekkeet, joista useimmista avautuu kaunis näköala. Terveyskylpylässä mm. kauneuskeskus “Helmi”, kuntosali, kauppa “Seedri”, kahvibaari “Muuli”, kirjakahvila “Purje”, uusi buffet ja á la carte -ravintola “Kuu”, sekä lobbybaari. Terviksestä löytyy myös vapaa-ajankeskus, johon kuuluu Spa- ja saunakeskus sekä kuntokeskus. Lisäksi Terviksessä sijaitsee kulttuurikeskus, jossa monipuolista ohjelmaa viikoittain. Hotelliasiakkaille kuntosalin käyttö kello 6.30-15.00, pääsy sauna- ja allasosastolle ma-to kello 6.30-17.00 ja pe-su kello 6.30-22.00.

Varaa tästä
Estonia Resort Hotel & Spa

Estonia Resort Hotel & Spa

Täysin vuonna 2015 remontoitu ja uudistettu tasokas kylpylähotelli Pärnun puistokaupunginosassa. Keskustaan n. 1km ja rantaan 300m. Kaikissa huoneissa ilmastointi, suihku/WC, TV, nopea langaton internet-yhteys. Hotellissa hyvänolonkeskus jossa tarjolla perinteisiä virolaisia hoitomenetelmiä sekä intialaisia hoitomenetelmiä. Sauna- ja allasosastolla perinteinen löylysauna, höyrysauna, suolasauna, kuivasauna, aromisauna, vihtasauna sekä iso allas, jossa lämmitetyt baarin istuimet ja allasbaari. Rentoutumista varten lämmitetyt kivipenkit sekä ulkoterassi,jossa kaksi poreallasta ja savusauna. Lisämaksusta superior- ja deluxe huoneet sekä sviitit. Kaikille kylpylässä majoittuville rajoittamaton kylpylä- ja saunaosaston sekä kuntosalin käyttö!

Varaa tästä
Tervise Paradiis Spa Hotel & vesipuisto

Tervise Paradiis Spa Hotel & vesipuisto

Pärnunlahden rannalla sijaitseva lapsiystävällinen vesipuisto ja kylpylähotelli. Keskustaan 1,5km ja rannalle 300m. Huoneiden luokitus: standard (III-IV kerros) ja superior (V-VIII kerros). Huoneissa suihku/WC, toilettitarvikkeet, puhelin, TV, kylpytakit, tossut, hiustenkuivaaja, tallelokero, lisämaksusta minibaari. Superior-huoneissa myös ilmastointi, tervetuliaisvesi, teen ja kahvin valmistamisen mahdollisuus. Lisämaksusta perhehuoneet sekä sviitit. Tasokkaassa Tervise Paradiis spa-hotellissa on Viron suurin vesipuisto. Vesipuistosta löytyy 5 liukumäkeä, vuoristojoki, vesiputoukset, kiipeilyallas, hyppyrimäki, seikkailuallas, porealtaat, saunat, uima-allas, lämmitetty ulkoilma-allas ja myös vain aikuisille tarkoitettu ylellinen saunakeskus “Paradiis Saunad”. Hotelliasiakkaille kuntosalin, uimahallin ja saunan käyttö kello 6.30 – 15.00 sekä vesipuiston rajoittamaton käyttö.

Varaa tästä
Viiking Spa Hotel

Viiking Spa Hotel

Pärnujoen rannalla sijaitseva monipuolisia palveluita tarjoava kylpylähotelli. Keskustaan 700m ja rannalle 300m. Neljä eriaikaan valmistunutta rakennusta on yhteydessä toisiinsa käytävillä. Huoneiden luokitus: standard (AB-talot), superior (CD-talot + A-talon 4.krs). Huoneissa suihku/WC, TV, puhelin, viileäkaappi ja kylpytakit. Superior-huoneissa parvekkeet ja ilmastointi. Kylpylässä on hoito-osasto, ravintola, kahvila-baari, jossa TV, biljardi, myymälä, kauneussalonki, parturi-kampaamo ja apteekki. Uuden vesi- ja saunakeskus Viiking Sagan sisäänpääsy vähintään klo 12-17 (majoitustyypistä riippuen) sekä kuntosalin käyttö!

Varaa tästä
Estonia Medical Spa & Hotel

Estonia Medical Spa & Hotel

Perinteinen kylpylä tarjoaa laadukkaita hoitopalveluja vuosikymmenien kokemuksella. Hotelli sijaitsee ranta-alueella, josta on 5 minuutin kävelymatka valaistulle rantapromenadille. Matkaa keskustaan n. 1km. Hotellissa 180 huonetta. Sauna- ja allasosastolta löytyy 3 erilaista saunaa sekä useita uima-altaita, joista 1 lastenallas, poreallas, 1,5m syvä allas sekä 2 pienempää allasta, Vicky-suihkut ja japanilainen kylpy. Buffet-ravintola, kahvila, pienmyymälä, apteekki ja kauneussalonki. Hotellista löytyy monipuolinen kauneushoitovalikoima sekä lääkärin palvelut ja hammashoito. Ylimmän 8.kerroksen kahvilasta hienot näköalat kaupungin yli aina merelle asti.

Varaa tästä


Varaa matka

Lisätiedot:

+358 (0)44 7473 993
info@kairamatkat.fi